Sivut

tiistai 24. maaliskuuta 2020

Ihania esillepanoja

Ihania esillepanoja

Olen päässyt Jyskissä tekemään monipuolisesti erilaisia esillepanoja. Nyt kevään tullen ihanat värit ovat inspiroineet minua erityisen paljon. Olen päässyt tekemään paljon erilaisia ihania esillepnoja. Tässä postauksessa kerron niistä lisää

Väriä kotiin

Tässä esillepanossa halusin leikkiä väreillä. On aika tuoda kevät kotiin ja mikä sen helpompaa muuttaa kodin ilmettä kun napata muutama ihana koristetyyny kainaloon ja ihana viherkasvi persoonallisessa värikkäässä ruukussaan.

Pienet, jutut tuovat väriä!

Meikkinurkkaus minttiin

Keväällä tehdään monessa kodissa suursiivous ja mikä onkaan kaottisempaa kun ympäri kämppää pyörivät huulipunat ja puuterit. Tämä meikkipöytä on varustettu hyvällä säilytystilalla ja siihen saa halutessaan ostettua lisäksi perkkia ja meikkitelinettä. Muutamalla pienellä yksityiskohdalla, kuten tässä esillepanossa roosan sävyisillä meikkipussilla, tyynyllä, sekä purkilla luot ihanan ja houkuttelevan tunnelma. Meikkipöydän avulla voit sisustaa ;)

Ihana meikkipöytä, mageilla yksityiskohdilla!
Vilttikorilla voi luoda kotoisan tunnelman.

.Kirjahyllyt uuteen uskoon

Jos kodissasi on ylimääräistä tilaa, joka kaipaisi piristystä, niin miten olisi kirjahylly. Se on helppo somistaa houkuttelevaksi muutamalla pikku yksityiskohdalla!
Pienet yksityiskohdat tekevät ihmeitä.

Seinähylly somistettuna

Kevään upeat verhot

Nyt kevään tullen on aika myös vaihtaa verhot. Tein verhoista ihanan esillepanon, jossa lajittelin verhot värijärjestykseen, näin asikkaan on helppo löytää oikea sävy juuri hänen kotiinsa!
Verhot esillä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään kuulumisia ja portfolio

Kevään kuulumiset Kevään aikana olen suorittanut avoimen amkin kautta seuraavat kurssit markkinointijuridiikka 5osp ja Psykologinen joustavu...