Sivut

keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Kevät 2020 on värien juhlaa

Kevät 2020 on värien juhlaa

 Viimevuosina valkoinen väri on saanut hieman väistyä ja ollaan alettu leikittelemään väreillä. Niin se on myöskin tänä vuonna. Nyt jos koskaan on aika leikitellä väreillä, sillä kevät 2020 on o värien juhlaa. On aika uskaltaa tuoda koteihin piristystä ihanilla väreillä. Jo viime keväänä leikiteltiin väreillä.
Trendivärit 2020: Ovat lähellä luontoa!
Tutkittuani Pinterestiä ja eri verkkokauppojen valikoimaa tajusin, vaikka tämän vuoden trendivärit ovatkin oikeaa värien juhlaa, silti niillä on aina jokin yhteys luontoon. 

Lempeä laivastonsinen

Tämä väri jos jokin sopii täydellisesti suomalaiseen sisustukseen. Suomihan on tunnettu vesistöistään. Samaan aikaan tämä upea väri on vahva ja lempeä. Sininen väri sisustuksessa loitontaa kohdetta eli suurentaa tilaa. Pienet yksityiskohdatkin terävöittää tilan.

Klassinen oliivinvihreä

Ihanalla klassisella oliivinvihreällä tuot kotiisi hienostuneisuutta ja klassisuutta. Tämä väri myös luo harmoniaa ja tasapainoisuutta sisustukseen. 

Ihana beige

Beige sopii täydellisesti skandinaaviseen sisustukseen. Tämä väri on oikea luotto väri kaiken värien juhlan keskellä. Voit yhdistää beigen joko ihanaan vaaleaan sisutukseen tai voit rohkeasti koittaa jotain räväkämpääkin. Voit tehdä makuhuoneen muodonmuutoksen esimerkiksi ihanilla pellava pussilakanoilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään kuulumisia ja portfolio

Kevään kuulumiset Kevään aikana olen suorittanut avoimen amkin kautta seuraavat kurssit markkinointijuridiikka 5osp ja Psykologinen joustavu...