Sivut

perjantai 14. syyskuuta 2018

Tulevaisuuden kouluruoka kuvaukset

Toimeksianto

Kokki puoli osallistui tulevaisuuden kouluruoka kisaan. Heidän piti keksiä ruoka jolla kilpailla. Heidän tavoitteenaan oli tehdä lähellä tuotetuista raakaaineista maukas, ekologinen ja kustannustehokas  kasvisruoka. Meidän tehtävänämme oli kuvata prosessia, sekä tehdä sille infografiikka.

Kuvaaminen ja kuvien käsittely

Kuvasimme valmistus prosessia sekä valmiita annoksia. Minulla ei valitettavasti ole tallessa yhtään kuvaa sillä ensiksi tallensin kuvat koneelle ja niitä ei saanut enää Lightroomiin muokkataviksi ja ehdin jo alustaa muisti kortit. Seuraavat kuvat kyllä sain Lightroomiin asti, mutta kun olin saanut hyvät kuvat valittua ja muokattua, niiden päälle tuli huutomerkki juttu ja niitä ei saanut käyttöön enää.

Kuvatessa kumminkin huomasin, että materiaalivalinnoilla ja väreillä taustassa tehtiin paljon lisää kuvaan. Myös rekvisiitta oli tärkeää. Kuviin lisäsimme erilaisia yrttejä tehosteväreiksi. Ruokakuvien oli otto oli yllättävän hankalaa, vaikka kohde pysyy paikallaan. Valmistusprosessin kuvaaminen oli mielestäni parasta. Silloin ei ollut paljoa aikaa suunnitella mistä kulmasta ottaa kuvat, vaan silloin piti ideoida nopeasti.

Kokonaisuudessaan projektin kuvaaminen oli hieman työlästä, mutta mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään kuulumisia ja portfolio

Kevään kuulumiset Kevään aikana olen suorittanut avoimen amkin kautta seuraavat kurssit markkinointijuridiikka 5osp ja Psykologinen joustavu...