Sivut

keskiviikko 4. maaliskuuta 2020

Tunnelmaa kattauksilla

Ihmiset ostavat mielikuvien kautta, näin luot tunnelmaa kattauksilla!

Esillepanon tehtävä on saada asiakkaalle mielikuva tarpeesta, mutta millainen esillepano myy ruokapöytiä. Ruokapöytiä löytyy lähes jokaisesta kotitaloudesta, joten kohderyhmä on laaja on sinkkuja, pariskuntia, lapsiperheitä, eläkeläisiä ja monia muita, joiden asunnoista löytyy ruokapöytä ja sitten vielä on useita erilaisia sisustustyylejä.
On tärkeää miettiä hyvä käyttöyhteystuotteita, joiden avulla asiakas täydentää kodinsisustusta käyttämällä ruokapöydän pinta-alaa. On erilaisia koristeita, astioita, tabletteja ja pöytäliinoja.

Trendit näkyviin

On tärkeää pysyä mukana ajassa ja trendeissä. Tällähetkellä värit saavat näkyä sisustuksessa. Monissa kodeissa näkee ihania kasveja ja murrettuja sävyjä väriloiston lisäksi. Myös luonto on tällähetkellä in ja se näkyy. Luonnosta on otettu puunvärit, rosoisia pintoja ja ihania muotoja mukaan sisustukseen.

Tunnelmaa kattauksilla

Kattauksilla luodaan keittiöön tunnelmaa ja sen avulla voidaan saada mielikuva siitä kuka kodissa asuu. Kattaukset ovat persoonallisia ja luovat tunnelmaa keittiössä.

Pöytäesillepanoja Jyskissä

Olen tehnyt Jyskissä pöytäesille panoja. Tässä esillepanossa pöydässä on aivan ihana puupinta. Halusin pysyä luonnollisuudessa tuomalla pöytään ihanan tekokasvin luomaan tunnelmaa.
Esillepano ylhäältäpäin.

Kasvit tuovat persoonallisuutta esillepanoihin.
Tähänkin esillepanoon halusin tuoda jotakin vihertävää piristämään esillepanoa. Alunperin minun ei ollut tarkoitus laittaa pöytään tablettaja, mutta päädyin jälkeenpäin lisäämään ne, sillä ilman niitä pöytä näytti tylsältä.

Pöytäesillepano ennen tabletteja.

Pöytäesillepano tablettejen kanssa.

Tässä esillepanossa halusin luoda massiivisella maljakolla suuren korkeuseron herättämään asiakkaan huomion.

Ihana massiivinen maljakko herättää asiakkaan kiinnostuksen.
Esillepanosta halusin tehdä modernin ja tyylikkään hymypatsaalla ja kipoilla joiden pintatekstuuri on mielenkiintoinen. Halusin tuoda hieman luonnollisuutta ja tunnelmaa maljakon ja muutaman tekokasvin avulla.
Ihana persoonallinen moderni esillepano.
Pöytä huokui tunnelmaa värillään. Kaitaliinalla halusin luoda pöytään selkeän linjan, maljakolla ja kasveilla pöytään tuli kodikkuutta ja tunnelmaa.
Kodikas ja rento esillepano
Tähän esillepanoon halusin tuoda ihanan keväisen lookin kukkasilla ja raikkaan sävyisillä astioilla.
Raikas ja keväinen esillepano
Tämän esillepanon halusin olevan yksinkertainan ja vaaleilla pehmeillä sävyillä luotu, mutta jollain halusin tuoda hieman eloa esillepanoon. Päätin tuoda siihenkin hieman kasveja.
Ihanan harmooninen esillepano




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään kuulumisia ja portfolio

Kevään kuulumiset Kevään aikana olen suorittanut avoimen amkin kautta seuraavat kurssit markkinointijuridiikka 5osp ja Psykologinen joustavu...