Sivut

tiistai 3. maaliskuuta 2020

Kun uskallat kokeilla, löydät parhaan lopputuloksen

Kun uskallat kokeilla, löydät parhaan lopputuloksen

Visualistin työssä ei ole valmista ohjekirjaa miten mikäkin kuuluisi tehdä, vaan tapoja on yhtä monia kuin tekijöitäkin. Tärkeää on uskaltaa kokeilla, sillä kun uskallat kokeilla, löydät parhaan lopputuloksen. 

Mallaaminen

Mallaaminen on sitä kuinka kokeillaan erilaisia asetelmia ja tutkitaan mikä toimii ja mikä ei. Alla esimerkki kolmesta hyvin samanlaisesta esillepanosta, joista ollaan pienillä muutoksilla tehty erilaisia ja kokeiltu mikä toimii. Kaikkien esillepanojen pääpointti on tarjotin, jonka päälle olen tehnyt asetelman.

Asetelma vinolla tarjoittimella ja tuikkukupilla.
Ylläolevassa asetelmassa tarjotin on hieman vinossa ja taustalla on tuikkukuppi. Tuikkukupin nostin on alhaalla. Tämä asetelma on mielestäni hieman levoton, johtuen tasaisista korkeuseroista.

Linjakas asetelma korkeuseroilla ja linjakkuudella.

Tämä asetelma eroaa ylemmästä asetelmasta sillä tavalla, että tarjotin on suorassa, joka luo linjakkuutta ja tuikkukupin nostin on ylhäällä, joka luo korkeuseroja. Mielestäni tämä asetelma on rauhallisempi selkeytensä ja linjakkuutensa ansiosta.
Linjakas asetelma ryhdikkyydellä. 

Tästä asetelmasta olen poistanut tuikkikupin ja suoristanut tarjottimen. Asetelma on mielestäni ihanan yksinkertainen.
Kaksi viimeisintä asetelmaa toimivat mielestäni parhaiten. Aiheesta lisää postauksessa Yöpöytien stailausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään kuulumisia ja portfolio

Kevään kuulumiset Kevään aikana olen suorittanut avoimen amkin kautta seuraavat kurssit markkinointijuridiikka 5osp ja Psykologinen joustavu...