maanantai 3. helmikuuta 2020

Yöpöytien stailausta

Elämykselliset esillepanot 

Halusin luoda 3 esillepanoa yöpöydille, jotak herättäisivät ihmisissä ajatuksia, miten esimerkiksi voisi erilaisia tuotteita käyttää ja yhdistää. Halusin, että esillepanoilla on tarinat, jotka ovat hyvin erilaisia. 

Tunnelmallinen ja ihanan yksinkertainen

Halusin tästä esillepanosta luoda yksinkertaisen harmoonisen, joka sopii yksinkertaisiin koteihin luomaan tunnelmaa. Halusin, että lamppu on yksinkertainen, jotta se sopii moneen kotiin.
Tämän kodin asukas nauttii yksinkertaisista ja kauniista sisustus ratkaisuista. Hän rakastaa kodissaan sitä hamoniaa, minkä pienet yksinkertaiset asiat luovat. Hän ei leiki väreillä vaan pysyy pelkistetyllä linjalla. 
Tunnelmallinen ja ihanan yksinkertainen

Raikkautta ja värejä

Tässä esillepanossa halusin leikkiä hieman väreillä ja erilaislla muodoilla, jotka luovat esillepanosta kiinnostavan ja raikkaan. Asetin myös kultaisen tarjoittimen hieman vinottain, jotta se rikkoisi hieman tasaista linjaa ja kiinnittäisi katseen eri tavalla.

Värien raikkaus

Vihreä väri- valitsin vihreän värin tuomaan pirteyttä ja kasvien vihreys luo esillepanoon raikkaan ja luonnolisen ilmeen. Koen vihreän rauhoittavaksi ja luonnonläheiseksi väriksi. Luonto rauhoittaa ihmistä ja nostattaa mielialaa.
Sinen väri- Halusin tuoda sinisen värin rauhoittamaan kokonaisuutta ja korostamaan vihreän sävyjä. 

Tämän kodin asukas uskaltaa leikkiä muodoilla ja väreillä tyylikkäästi. Hänen kotinsa on kuin suoraan sisustuslehdestä. Hän on huoleton ja värikäspersoona, joka ei pelkää epäonnistumista. Hänen kotiinsa on aina ihana tulla, sillä koskaan ei tiedä millaista siellä on tällä kertaa!


Raikkautta ja värejä

 Musta luo kontrastia

Tämän esillepanon halusin luovan korkeuseroja ja luomaan mustalla värillä linjoja ja kontrastia. Valitsin tuotteiksi vaalean ja tumman väriset tuotteet, tuomaan suuremman kontrastin värien välille. 
Tämän kodin asukas tosiaan leikkiä väreillä ja korkeus eroilla. Hän ei koskaan epäile kokeilla mitään överiä, sillä luottaa omaan makuunsa 100%. Hänen kodissaan on mielenkiintoisia, keskustelua herättäviä ja mielipiteitä jakavia valintoja.


Musta luo kontrastia

Aiheeseen liittyvät postaukset:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yöpöytien stailausta

Elämykselliset esillepanot  Halusin luoda 3 esillepanoa yöpöydille, jotak herättäisivät ihmisissä ajatuksia, miten esimerkiksi voisi eril...