Sivut

torstai 28. maaliskuuta 2019

Mainospohjan ja flayerin suunnittelua

HiusStudio Michalskan esittely

HiusStudio Michalska on parturikampaamo joka on perustettu vuonna 2016 Kiskoon, ennen yrityksen perustamista, samalla paikalla oli toiminut jo 30 vuoden ajan eri kampaamo, joten yrityksen paikka oli jo tullut tutuksi kampaamona. HiusStudio Michalska tekee monipuolisesti kampaamo töitä ja meikkauksia.Toimeksiannoksi käyntikortin uudistus, A4 mainos ja Facebook mainos. HiusStudio Michalskan facebook sivuille pääset tästä.
Kohderyhmään kuuluvat kaiken ikäiset ihmiset, sillä hiustenleikkauksia tarvitsevat hiusten kunnostapidosta kiinnostuneet. Meikkauksia ajatellen kohderyhmään esimerkiksi kuuluu ripiltä pääsevät, morsiammet ja wanhoja tanssivat naiset. 

Ideointia

Tein moodboardeja asiakkaalle, jossa oli erilaisia teema ideoita. Niistä tarkemmin tämän linkin takaa.  Tässä kumminkin idea joka valikoitui raikkauden ja kesäisen pirtsakkuuden takia.

Teema joka valikoitui flayeriin ja Facebook mainokseen.

Typografia valinnat


Värivalintoja

Valitsin väreiksi kesäisen heleitä sävyjä, jotka korostavat pirtsakkuutta ja raikkautta ilmeessä. Värejen oli tarkoitus herättää mielenkiintoa katsojassa.
Kuvassa värikartta

Piirtämistä Illustratorilla

Ensiksi piirsin perus elementiksi kukan, jota hyödynsin Facebook mainoksessa ja flayeryssa. Aloitin piirtämällä terälehden Pen toolilla ja kukan keskustan Rectangle toolilla.
Terälehti ja kukan keskusta
Seuraavaksi kopioisin terälehden ja aloin asettelemaan niitä kukan ympärille.
Terälehtien asettelua
Pian kukka olikin jo valmis. Tarkistin lopuksi vielä, että terälehdet ovat hyvissä kohdin ja mielyttävät silmää.


Valmis kukkanen

 Lopuksi vielä kopioisin kukkasen ja Eyedropper Toolin avulla värjäsin terälehdet valmiiksi tehdystä väripaletista.
Valmiit kukkaset eri väreissä

Flayerin ja Facebook mainoksen suunnittelua

Flayerissa ensimmäisenä asettelin kukkaset, jonka jälkeen kirjoitin tekstin ja lisäsin meikkisiveltimen ja sakset. Seuraavaksi tuli logon asettelu ja tekstien kirjoitus.
Ylhäällä flayerin etupuoli ja alhaalla sisäpuoli.
Seuraavaksi aloin tekemään Facebook mainosta kokoon 960px x 960px. Kopioisin elementit ja teksti flayeristä ja asettelin ne vain uusiksi.
Facebook mainos








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään kuulumisia ja portfolio

Kevään kuulumiset Kevään aikana olen suorittanut avoimen amkin kautta seuraavat kurssit markkinointijuridiikka 5osp ja Psykologinen joustavu...