Sivut

maanantai 25. helmikuuta 2019

Valmiit mainospohjat jt partner

Mikä on jt partner ja toimeksianto

Jt partner oy on Salolainen pintakäsittely yritys. Yritys tuottaa erilaisia pintaremotoinnin palveluita, kuten tapetointia, ulko- sekä sisämaalauksia.
Toimeksiannoksi saimme tehdä lehti, sekä facebook mainoksen. Saimme täysin vapaat kädet. Ainoat pakolliset asiat mainoksessa on yhteystiedot ja siitä on tultava ilmi mitä yritys tekee.

Masinospohjat asiakkaalle

Tänään 25.2 lähetin asiakkaalle koko tiimin valmiit mainospohja ideat facebookkia, sekä lehtimainosta varten.

Valmiit mainospohjat

Alla on minun tekemäni valmiit mainospohjat asiakkaalle. Mainospohjissa halusin tuoda esille, että yritys tekee pintaremonttia.
(Kuvassa facebook mainos)

(Kuvassa lehtimainos)

Mainosten värimaailman yhtenäisyys

Halusin, että lehti- sekä Facebook mainos ovat värimaailmalta yhtenäisiä. Värien oli tarkoitus olla pirteitä ja huomiota vetäviä. Miettisin mitkä värit sopisivat yhteen. Pidin vaaleansinisen ja pinkin yhdistelmästä, sillä vaaleansinen korosti taustalla hyvin pinkkiä. 
(Kuvassa on värikartta)

Julisteiden typografia

Halusin julisteisiin selkeän, sekä hyvin erottuvan fontin. Muutin julisteissa vain fontin viivan paksuutta, jotta eri osat tekstissä erottuisivat paremmin.
(Kuvassa fontti ja kirjaimet ja erikoismerkit sillä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään kuulumisia ja portfolio

Kevään kuulumiset Kevään aikana olen suorittanut avoimen amkin kautta seuraavat kurssit markkinointijuridiikka 5osp ja Psykologinen joustavu...