Sivut

maanantai 25. helmikuuta 2019

Dream ravintola visuaalisen ilmeen suunnittelu

Idea ja mistä idea lähti

Ideanani oli käyttää viherkasveja, sillä ravintolassa oli muutenkin niitä paljon. Ideaani kuului, että toisin mukaan myös vähäsen keltaista tuomaan ilmeeseen pirteyttä ja viihtyisyyttä. 
(Kuvat ovat ravintolasta)

Moodboardin rakentamista

Tein Pinterestiin taulun, joka toimi minulle moodboardina työssä. Moodboardiin hain raikasta ja pirteää ilmettä.

Seinän suunnittelua illustratorilla

Ensimmäisenä laskin seinän ja sen yksityiskohtien mitat mittasuhteella 1:20 paperille, josta ne oli helppo Rectangle toolin avulla piirtää Illustratoriin. 
(Kuvassa on alkuperäinen seinä mittasuhteella 1:20)

Seinien piirtäminen illustratorilla

Ensimmäisessä seinä ideassa käytin hyvin hillitysti värejä. Sinistä käytin teksteissä ja sydämessä, sekä listoissa keltaista.
(Ensimmäinen idea vaihtoehto seinään)

Toisessa ideassa oli eripaksuiset keltaiset raidat. Tavoittenani oli tuoda väreillä pirteyttä ja hauskaa kontrastia seinään.
(Toinen vaihtoehto seinää, raidoilla)

Kolmannessa vaihtoehdossa oli pallot, jotka sijoitin kulmaan. Idean tavoitteena oli tuoda seinälle piristävää pientä tekstuuria.
(Kolmas idea palloilla kulmassa)

Mikä yhdistää ideat?

Jokaisessa ideassa toistuvat tekstit ja hyllyt, joiden päällä on viherkasveja piristämässä tunnelmaa. Viherkasvit tuovat myös tilaan kodikkuutta. Myös hyllyt pysyvät jokaisessa ideassa samalla paikalla.

Värimaailma

Värimaailma toiveena oli heidän kahvikuppiensa sininen. Otin siis kahvikupeista kuvan ja Illustratorissa otin värin tipetillä mukaan. Halusin myös tuoda seiniin jonkin hieman raikkaamman värin mukaan, siihen valikoitui keltainen, sillä mielestäni se sopii viherkasvien vihreän ja sinisen kanssa hyvin yhteen. Ravintolan seinä oli jo valmiiksi pohjaltaan valkoinen.
(Värit jota käytin suunnitelmissa)

(Tässä vielä typografia, jota käytin teksteissä seinällä)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään kuulumisia ja portfolio

Kevään kuulumiset Kevään aikana olen suorittanut avoimen amkin kautta seuraavat kurssit markkinointijuridiikka 5osp ja Psykologinen joustavu...