Sivut

perjantai 25. tammikuuta 2019

vk 2

Mitä olen saanut aikaiseksi maanantai 7.1- tiistai 14.1 välisenä aikana?

ma 7.1 Maanantai päivä meni lähes kokonaan tiimiringissä, meille jaettiin tiimit ja sen jälkeen aloimme tiimin kesken suunnitella keitä hankimme asiakkaaksi ja teimme kalenterin. Keksimme myös 10 kysymystä paino- ja julkaisuvalmiista tiedostosta.


ti 8.1 Aloimme karsimaan asiakas vaihtoehtoja ja otimme ensimmäisiin yhteyttä. Tein myös Pinterestiin taulun graafisen suunnittelun trendeistä 2019. Aloin myös etsimään ideaa Someron syke projektiin.

ke 9.1 Aloin luonnostelemaan ja miettimään ilmettä Someron syke projektiin. Tein 20 luonnosta. Iltapäivällä etsin luonnoksista mielestäni parhaat ideat someron syke projektia varten ja yhdistelin ideoita.



to 10.1 Aloin tekemään Illustratorilla juliste pohjaa, se oli aika hankalaa. Jouduin paljon etsimään tietoa netistä ja kysymään luokkalaisiltani apua. Piirsin pakopisteiden avulla 90, kun aattelin käyttää sitä julisteessa.


pe 11.1 Oli etäpäivä ja aloin tekemään blogi postausta tehtäväksi annetusta tekstistä. Sunnuntaina kun sain lisättyä postaukseen kuvan julkaisin sen.

ma 14.1 Tein blogi postauksia. Sain julisteen aika hyvään malliin ja aloin tekemään käsiohjelmaa.

Viikon aikana olen myös tehnyt seuraavat blogi postaukset:
-Paino- ja julkaisuvalmistiedosto
-Logon koko ja tallentaminen
-Miten keksiä ideoita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään kuulumisia ja portfolio

Kevään kuulumiset Kevään aikana olen suorittanut avoimen amkin kautta seuraavat kurssit markkinointijuridiikka 5osp ja Psykologinen joustavu...