Sivut

maanantai 21. tammikuuta 2019

Juliste ideoita ja tiimityötä

Someron syke

Someron Syke on Somerolla sijaitseva urheilu seura. Seuran tavoitteena on olla innostavaa ja monipuolista liikuntaa tarjoava seura kaiken ikäisille kohtuullisella hinnalla. Seura toimi nimellä Someron Naisvoimistelijat ry aina vuoteen 2005 asti.

Toimeksianto

Toimeksiantona on suunnitella Someron Sykkeelle 90-vuotisjuhlia varten mainos juhlasta, kutsukortit, käsiohjelma. Juhlaa varten seura toivoi ideaa näiden visuaalisesta ilmeestä. 

Ensimmäinen idea

Ensimmäisenä ideana minulla oli, että käytän eri vihreän sävyjä, sillä Someron Sykkeen logon on vihreä musta. Yhdistin ideaan ilmapallot ja juhlanauhat, jotka näkyvät alemmassa kuvassa.

Ensimmäinen pohja idea julisteeseen.

Toinen idea

Toisessakin ideassa minulla oli teemana vihreän eri sävy. Aloin vain testailemaan mitä kaikkea pystyy tekemään illustraattorilla ja vahingossa löysin kyseisen idean "roiskia" väri' vain pohjaan. Seuraavaksi selailin Pinterestiä ja aloin pitämään ihmisen siluetti tyylistä. Päädyin piirtämään pentoolilla ihmisen pään ääriviivat ja värittämään sen mintunvihreällä sävyllä.

Toinen pohja idea julisteeseen.

Kolmas idea

Päätin unohtaa hetkeksi vihreän värimaailman. Kokeilin pinkkiä ja jatkoin siluetti teemalla piirtäen tanssivan ihmisen ääriviivat. 
Kolmas pohja idea julisteeseen.

Tiimin toimivuuden parantamista!

Teimme tiimini kanssa to do listan, johon joka päivä laitamme tavoitteet, että saisimme paremmin aikaiseksi ja mood tracker tyylillä taulukon johon väritämme päivän aina sen mukaan miten tiimityö on mennyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään kuulumisia ja portfolio

Kevään kuulumiset Kevään aikana olen suorittanut avoimen amkin kautta seuraavat kurssit markkinointijuridiikka 5osp ja Psykologinen joustavu...