Sivut

torstai 13. joulukuuta 2018

Pop up collegen avajaiset

Mikä on pop up college?
Pop up college on Salon ammattiopiston oppimisympäristö kauppakeskus Plazassa. Pop up:ssa on eri aloja ja heistä muodostetaan tiimit joiden kanssa tehdään asiakastöistä. Asiakkaita hankitaan itse. Tällä kertaa pop upissa mukana on matkailuala, visualistit ja kokkipuoli.

Pop up:in avajaiset
Saimme viime keskiviikkona tehtäväksi järjestää avajaiset perjantaiksi. Ensi reaktioni oli apua, miten ihmeessä kahdessa päivässä järjestetään hyvät avajaiset.
Jokaisen tiimin oli tarkoitus ideoida tietyssä ajassa idea ja sen jälkeen alettiin kiertää muiden tiimien ideoita ja lisätä sinne parannuksia ideoita, sen jälkeen jokainen idea esiteltiin ja äänestettiin mikä on paras.
Parhaaksi ideaksi valiutui idea, jossa vetonaulana on käärmeet. Avajaisiin sisältyi kasvomaalaus, käärme näyttely ja niiden kanssa sai ottaa kuvia, arpajaiset, kahvila, info piste ja matkailu neuvontaa.
Minä aloin tiimini kanssa hakemaan arpajais palkintoja plazan eri yrityksiltä, saatiin ihan hyvin palkintoja. Seuraavana päivänä numeroitiin palkinnot ja hoidettiin juoksevia asioita koululla. Kiinnitimme julisteita koululle ja haimme erilaisia tarpeita kuten pöytäliinoja ja esite telineitä. Kaikki oli aika kaoottista, loppu päivästä järjestimme arpa ja kasvomaalaus pisteen. Välillä tuli mietittyä mitä tästä nyt tulee.
Oli avajaisaamu, tehtiin viime hetken juttuja ja pian kello oli jo 10 ja sitten alkoi avajaiset, jotka menivät yllättävän hyvin. Arpoja meni paljon ja kasvomaalaus meni hyvin. Muutenkin avajaiset olivat onnistuneet, kaikilla oli hauskaa ja tekemistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään kuulumisia ja portfolio

Kevään kuulumiset Kevään aikana olen suorittanut avoimen amkin kautta seuraavat kurssit markkinointijuridiikka 5osp ja Psykologinen joustavu...