Sivut

perjantai 14. syyskuuta 2018

Työharjoittelua BikBokissa

Aluksi kaikki tuntui hankalalta ja minua jännitti hieman. Pikkuhiljaa opin monta uutta asiaa nopeasti ja kaikki alkoi luistaa.

Asiakaspalvelu:
Myymälässä moikkasin asiakkaita ja välillä autoin heitä löytämään etsimänsä tai annoin korkealta vaatteita. Aluksi oli hieman vaikeampi lähestyä asiakkaita ja hankalaa löytää asiakkaiden etsimiä tuotteita, mutta pikkuhiljaa myymälä tuli tutuksi ja usein kerroin asiakkaille etten ole ihan varma missä on mitäkin, mutta voin auttaa etsimisessä. Asiakaspalvelu on mielestäni mukavaa.

Kuorman purku ja tuotteiden esille pano:
Oppisin purkamaan kuormaa. Kuorman purku, oli mielestäni hauskaa sillä koskaan en tiennyt mitä sieltä tulee, aina oli vähän kuin joulu, kun sai avata paketteja.

Kun kuorma oli purettu, uudet vaatteet piti hälyttää ja henkaroida, niiltä osin, jotka menevät esille. Loput kuormasta viikattiin varastoon tai hyllyille täytöiksi.


Esille panossa kiinnitettiin huomiota siihen, mille seinälle tuote sopii, sillä eri kamppanijoilla oli oma seinä, jossa usein toistuivat tietyt sävyt.

Olen myös päässyt vaihtamaan mallinukkejen vaateita. Se oli aluksi hankalaa, vähän kuin pukisi nukkea, mutta loppujenlopuksi se olikin yllättävän helppoa.



Myymälän siisteys:
Myymälän siistinä pito on yhtä tärkeä asia, kuin tuotteiden esille pano. Sillä, kuka haluaisi tulla törkyiseen myymälään. Olen harjoitteluni aikana viikannut vaateita, laittanut henkariin, suoristanut henkareita rekissä, imuroinut, vienyt roskia, pessyt peilejä ja siivonnut sovituskopeista ja sovitusrekistä sovitettuja vaatteita, laittanut ne takaisin henkareihin ja vienyt paikalle.

Harjoittelu jakso oli yllättävän mukava ja opettava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään kuulumisia ja portfolio

Kevään kuulumiset Kevään aikana olen suorittanut avoimen amkin kautta seuraavat kurssit markkinointijuridiikka 5osp ja Psykologinen joustavu...