Sivut

torstai 10. toukokuuta 2018

Infografiikka

Infografiikan avulla jotakin aihetta tai ilmiötä pystytään kuvaamaan graafisen esityksen avulla. Infokrafiikka auttaa myös ihmisiä sisäistämään tietoa, joka olisi vaikea selittää sanallisesti ja samalla on mahdollista tiivistää suurta tietomäärää pienempään tilaan. Parhaimmillaan infokrafiikka on elämys, joka muistetaan, herättää mielenkiintoa ja jonka ääreen saatetaan jopa palata myöhemmin.


Infografiikalla voi tehdä esim karttoihin, jossa eri maaston elementit ja rakennukset ovat kuvitettu kartan lukijalle helpommin ymmärrettäväksi.


Yllä olevassa kuvassa infografiikkaa on käytetty englannin perpositioiden listassa.


Ylhäällä olevassa kuvassa on havainnollistettu ifografiikan avulla erilaisten eläinten luontaista elinympäristöä.


Yllä olevassa kuvassa infografiikan avulla on havainnollistettu mitä kissalle kannattaa syöttää, kuvat ovat aseteltu tekstiin loogiseen järjestykseen ja selattiin, että ne miellyttävät katsojaa.


Yllä olevaan kuvaan infografiikan avulla ollaan tehty eleffantteihin koskevasta tiedosta helpommin ymmärretävää. On erilaisia diagrammeja sekä levinnäisyys kartta.

Yllä olevassa kuvassa infografiikkaa on käytetty taulukkomuodossa.


Yllä olevassa kuvassa infografiikka on käytetty opasteessa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään kuulumisia ja portfolio

Kevään kuulumiset Kevään aikana olen suorittanut avoimen amkin kautta seuraavat kurssit markkinointijuridiikka 5osp ja Psykologinen joustavu...