Sivut

tiistai 26. marraskuuta 2019

Mallinukeilla inspiraatiota

Mallinukeilla inspiraatiota

Olen huomannut ihmisten rakastuvan mielikuviin, joka vaikuttaa heidän ostokäyttäytymiseensä. Mallinukeilla päällä olevat vaatteet saavat ihmisen ajattelemaan asua kokonaisuutena, jolloin he saattavat inspiroitua ja parhaassa tapauksessa lähteä liikkeestä kassan kautta. 

Millainen mallinukke myy?

  • trendikäs
  • ajankohtainen
  • kohderyhmäänsopiva
  • stailattu
  • siisti
  • yhtenäinen kokonaisuus
  • inspiroiva
  • ajatuksia herättävä
  • tarpeita luova

Tarinoilla stailauksia

Mallinukelle asua valitessani ajattelen tarinallisesti nukkea ja sitä missä hän asua käyttää. Tarinan on tarkoitus luoda liikkeeseen tulevalle asiakkaalle elämys, jonka avulla hän huomaa tarvitsevansa jotakin.

Nukkejen tarinoita

Työssäoppimisjaksoni aikana Stadiumilla pääsin valitsemaan asuja useille nukeille. Tässä muutama asu ja niiden tarina.

Veljekset kuin ilvekset

Nämä kaksi nukkea ajattelin veljeksiksi, joille valitsin trenditkäät asut käyttäen pääväreinä mustaa, valkoista ja harmaata. Tehostevärinä toimi neon keltainen, joka toi asuihin raikkaan ja trendikkään fiiliksen. Toisella pojista on pipo käyttöyhteystuotteena.

Veljekset kuin ilvekset

 Trendikäs nuorimies

Tämä nukke tässä on trendikäs nuori mies, jolla on yllään championin huppari ja housut, joista saa täydellisen joululahjan jollekin nuorukaiselle. Tämä nuori mies tuntee trendit ja uskaltaa pukeutua väreihin.

Trendikäs nuorimies

Ystävykset syysillalla lenkillä

Nämä nuket ovat varautuneet pimeään ja koleaan syysiltaan heijastimilla ja hyvillä tavijuoksu vaatteilla. 
Ystävykset syysillalla lenkillä

Ihanaa kotipäivää viettämässä

Tämä nukke on nainen, joka viettää ihanaa kotipäivää kerrasto päällä. Käy ulkoilemassa koiransa kanssa, jonka jälkeen käpertyy takkatulen ääreen lukemaan lempi kirjaansa.
Ihanaa kotipäivää viettämässä

 Päiväkodin ulkoiluun

Nämä kaksi lapsi nukkea ajattelin päiväkotia käyviksi lapsiksi. Toisella on lämmin takki ja ulkohousut päällä ja toisella toppapuku. Lapsilla on myös fleecet lämmittämässä.
Päiväkodin ulkoiluun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään kuulumisia ja portfolio

Kevään kuulumiset Kevään aikana olen suorittanut avoimen amkin kautta seuraavat kurssit markkinointijuridiikka 5osp ja Psykologinen joustavu...