sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Stadium

Stadium on ruotsalainen ketju

Stadium on ruotsalainen ketju, joka myy urheiluvälineitä ja vaatteita aina lapsista vanhempiinkin ihmisiin. Stadiumilla on laaja ja laadukas valikoima, josta löytyy jokaiselle jotakin.

Miksi juuri Stadiumiin?

Päädyin hakemaan Stadiumiin työharjoitteluun, sen pohjalta millaista asiakaspalvelua olen saanut paikasta aiemmin ja kuinka inspiroivalta kyseinen ketju vaikutti. Stadium on tehnyt minuun vaikutuksen ammattitaitoisilla ja aina iloisesti tervehtivillä myyjillä. 

Stadiumin arvomaailma

Stadium haluaa luoda maailman, jossa kaikki huolehtivat terveydestään ja elävät iloista ja aktiivista elämää. Siinä maaimassa luonto sekä erikulttuurit kulkevat ihmisen kanssa käsikädessä ja jossa itsestään selvyyksiä ihmisen arjessa on liikunta ja terveydenhuolto.

Stadiumilla on viisi eettistä perussääntöä, joiden avulla tehdään yhteistyötä:


  • Simplicity- tarkoittaa sitä, että parhaat ideat ovat aina yksinkertaisia. Silloin harva asia on haastavaa kuin seuraa tätä arvoa. Kun yritys kasvaa jatkuvasti kaiken pitäminen on yksinkertaisena auttaa pitämään koko paketin kasassa.
  • Team spirit- tarkoittaa sitä, että kaikki vetävät yhtä köyttä ja auttavat toisiaan. (tiimipelaamista)
  • Innovation- tarkoittaa parannusten loputonta etsintää, kokeilemista ja hyvien ideoiden eteenpäinviemistä ja ei toimivien ideoiden kuoppaamista.
  • Passion-  tarkoittaa aktiivisen, hauskan ja terveellisen elämän tarjoamista kaikille. Tähän tarvitaan tahtoa. Stadiumilla arvostetaan tätä ominaisuutta, sillä sen avulla saadaan asioita tapahtumaan.
  • Energy- tarkoittaa sitä energiaa, joka on kaikissa. Se on kaiken elämän edelletys, jonka avulla on mahdollista nousta uusille tasoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Stadium

Stadium on ruotsalainen ketju Stadium on ruotsalainen ketju, joka myy urheiluvälineitä ja vaatteita aina lapsista vanhempiinkin ihmisiin. ...