Sivut

maanantai 1. huhtikuuta 2019

Kevään 2019 trendi värit

Väriä vuoteen 2019

Tutkin Pinterestiä ja huomasin, että kauan pinnalla ollut skandinaavinen tyyli on alkanut siirtymään pois muodista. Tällä hetkellä murretut sävyt ovat nousussa, räväkämpien sävyjen rinnalla. Katukuvassakin on alkanut näkymään enemmän väriä ihmisten yllä. Tämän hetken trendi värit toimivat myös hyvin yhteen.

Maanläheiset murretut sävyt luovat harmoniaa

Murretut sävyt ovat nyt pinnalla. Sävyt ovat kauniita ja hyvin maanläheisiä ja sopivat harmonisesti yhteen. Tätä trendiä näkee niin muodissa kuin sisustuksessakin.

Syvä sininen säväyttää sisustuksessa

Murrettujen sävyjen rinnalle on noussut myös pari upeaa sävyä, jotka toimivat täydellisesti tehosteena. Syvä tummansinen tuo minulle mieleen valtameren syvimmät kolkat. Sävy on kaunis ja rauhallinen.

Ihana vaaleanpunainen, ei jätä ketään kylmäksi

Tämä värimaailma tuo kevääseen lämpöä, eikä tosiaan jätä ketään kylmäksi. Tämä värimaailma on mahtava ja tuo eloa pienissäkin määrin tehostevärinä käytettynä. Jos jokin, niin nämä värit piristävät minkä tahansa kokonaisuuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään kuulumisia ja portfolio

Kevään kuulumiset Kevään aikana olen suorittanut avoimen amkin kautta seuraavat kurssit markkinointijuridiikka 5osp ja Psykologinen joustavu...