Siirry pääsisältöön

Garboda- logo luonnoksia

Garboda ja toimeksianto

Garboda on Salolainen kaiverrus yritys. Toimeksiannoksi sain logon suunnittelun. 

Logon suunnittelua

Googlasin kaiverrus yritysten logoja ja huomasin logojen olevan hyvin yksinkertaisa ja värimaailmaltaan hyvin hillittyjä. Aloin tekemään käsin erilaisia logo ideoita.


 Ensimmäiset käsin tehdyt logo luonnokset
 Toiset käsintehdyt logo luonnokset
 Kolmannet käsintehdyt logo luonnokset
Neljännet käsintehdyt logo luonnokset

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Layout ja maalinmenekki

Viikko 10
Tällä viikolla järjestimme luokan uusiksi layoutin avulla ja maalasimme kuvausseiniä.
Layout:  Layout on suunnitelma, jonka avulla erilaisiin tiloihin voidaan suunnitella uusi ja toimiva järjestys. Me suunnittelimme luokka huoneelle uuden järjestyksen tällä tavalla.
Vaihe 1. Ensiksi mittasimme jokaisen seinän ja oven mitat ja kirjoitimme ne ylös Vaihe 2. Seuraavaksi aloimme piirtämään mittasuhdeviivaimen avulla luokkatilaa ylhäältäpäin katsottuna. Vaihe 3. Sitten piirsimme erivärisille papereille pöydät mittasuhdeviivaimen avulla ja leikkasimme ne irti Vaihe 4. Seuraavaksi etsimme paikat pöydille sommittelemalla ne hyviin kohtiin layoutissa

Vaihe 5. Lopuksi vielä etsimme layoutin avulla pöydille paikat. Alla kuvia siitä millainen luokasta tuli.

Mw talli- logo suunnittelua

MW talli Mw talli sijaitsee Perttelissä maalaismaisemissa. Tallilla järjestetään ratsastustunteja. Tuntien lisäksi hevosia on mahdollista vuokrata hevosia käyttöön. Tallilla on mukava ja rento ilmapiiri, jossa on hyvä harrastaa.
Toimeksi anto Saimme toimeksiannoksi suunnitella tallille yhtenäistä graaffista ilmettä. Talli tarvitsee käyntikortin, logon sekä mainospohjan. Saimme vapaat kädet lähteä ideoimaan. Logo ja ideaa pinterestistä Aloin tutkimaan millaisia tallien ja ratsastuskoulujen logot ovat yleensä ja niiden pohjalta etsimään sopivaa tyyliä. Tein Pinterest taulun logoista aiheeseen liittyen.
Käsintehdyt luonnokset Aloin tekemään luonnoksia, ottamalla Pinterestistä inspiraatiota. Tein reilu kolmekymmentä luonnosta.
Kuusi luonnosta, jotka lähetin asiakkaalle.

Kuvausjärjestelyn tyylejä

12.3 vk 11

Tutkimusmatka Tänään saimme tehtäväksi etsiä kuvia erilaisista kattauksista ja astioista Pinterestistä ja samalla miettiä millaisia kuvaus tekniikoita kuvissa on käytetty. 
Minimalismi:
-Minimalismi tarkoittaa sitä, että kuvassa on mahdollisimman vähän jotakin. esim. (muotoja ja värejä) -Minimalismissa pyritään saamaan kuvaan ainoastaan oleellinen asia mahdollisimman vähällä. -Alhaalla olevassa kuvassa minimalismin huomaa siitä, että kuvassa on hyvin vähän muotoja ja esineitä

Syväterävyys:
-Syväterävyys on sitä, kun jokin kohta kuvasta on tarkennettu terävämmin. -Osa kuvasta taas voi olla hieman epätarkempi -Myös koko kuva voi olla syväterävä - Alla olevassa kuvassa syväterävyyden huomaa siitä, että kuva on alhaalta ja keskeltä tarkempi, kuin muista kohdista.


Tehosteväri:
-Tehostevärillä tarkoitetaan jotakin väriä kuvasta, mikä erottuu voimakkaasti, vaikka onkin vain pieni osa kuvaa. -Tehostevärin avulla saadaan kuvaan erilainen katselu kokemus. -Alla olevasta kuvasta tehostev…