Sivut

tiistai 12. helmikuuta 2019

Mainospohjan suunnittelua

Jt partner oy ja toimeksianto

Jt partner oy on Salolainen pintakäsittely yritys. Yritys tuottaa erilaisia pintaremotoinnin palveluita, kuten tapetointia, ulko- sekä sisämaalauksia.
Toimeksiannoksi saimme tehdä lehti, sekä facebook mainoksen. Saimme täysin vapaat kädet. Ainoat pakolliset asiat mainoksessa on yhteystiedot ja siitä on tultava ilmi mitä yritys tekee. Tapasin asiakkaan keskiviikkona 6.2.

Luonnoksesta mainospohjaksi

Ensimmäisenä lähdin valitsemaan luonnosta, jossa on elementtejä, joita käyttäisin julisteessa.
(Luonnos jonka valitsin julistetta varten)
Seuraavana vaiheena oli piirtää luonnoksen elementtejä illustratorilla puhtaaksi. Haasteena oli aluksi värien käyttö, sillä en viellä osannut käyttää layereitä, mutta nopeasti opin. 
(Illustratorilla läpi piirrettyjä elementtejä)
Seuraavassa vaiheessa aloin miettimään pitääkö julisteen olla pysty vai vaakatasossa ja aloin hyödyntämään piirtämiäni elementtejä lehtimainospohjassa, sekä lisäsin tekstin.
(Ensimmäinen versio lehtimainospohjasta)
Ensimmäinen versio lehtimainospohjasta olisi muuten ollut hyvä, mutta puun ruskeat uurteet söivät liikaa mustaa tekstiä mainospohjasta.
(Toinen versio lehtimainospohjasta)

(Värikartta julisteessa olevista väreistä)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään kuulumisia ja portfolio

Kevään kuulumiset Kevään aikana olen suorittanut avoimen amkin kautta seuraavat kurssit markkinointijuridiikka 5osp ja Psykologinen joustavu...